Nazwa forum

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-11-15 10:53:14

BykU
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 8Chrome 61.0.3163.100

Podanie na Testowego Moderatora serwera MyGaming! ~By BykU

Serial : A0F7F327AE6EC2800559463349FF74E3
Nick: BykU
Czy cierpisz na dysgrafię/dysleksje ? : Nie
Kilka słów o sobie :  Mam na imię Kuba mam 16 lat. Interesuje się Służbami Mundurowymi, oraz motoryzacją. Nigdy się nie nudzę chyba że naprawdę nie ma nic do roboty. Jestem pracowitym chłopakiem który nie wpada w kłopoty. W szkole uczę się dosyć dobrze, rzadko dostaje ocenę ndst. Nie chwalę się. Uczę się języka angielskiego i całkiem dobrze mi idzie. Jestem ciekawski jest to moja wada. Chodzę na treningi Motocross i bardzo szybko się uczę. Mam blond włosy i jestem wysokim chłopakiem.
Dlaczego właśnie ty ? : Jestem osobą przygotowaną do pracy jako Moderator. Jestem odpowiedzialny, potrafiący zorganizować sobie miejsce pracy. Charakteryzuje mnie ogromna cierpliwość, wysoka kultura osobista, oraz umiejętność pracy w zespole. Jestem osobą otwartą, nastawioną na rozwój podnoszenia swoich kwalifikacji. Moja znajomość komend jest duża, umiem szybko reagować na raporty. Zależy mi na dobrej zabawie, a dobrej zabawy nie ma, gdy się ją samemu niszczy...
Co wniesiesz na serwer po otrzymaniu rangi ? : Miłą atmosfere, dużo eventów, losowanie kasy(mojej własnej nie będę prosił o to właściciela), Radio serwerowe.
Czy byłeś karany na serwerze ? : Nie, nigdy.
Czy byłaś już moderatorem ? : Tak, na innych serwerach nawet byłem właścicielem jednego
Czy znasz podstawowe komendy moderatora ? : Tak znam.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
staregry - piwnichan - japancarsproject - ragegaming - majorkarpg